Kelly Sildaru treeningpäev Oslos jäi täna lühikeseks.Foto: Phil Ellsworth/ESPN Images
Talisport
26. veebruar 2016, 21:57

ÕHTULEHT OSLOS | Kelly Sildaru treeningpäev läks lörri (7)

Kelly Sildaru tänane treeningpäev Oslo X-mängude suurel hüppemäel läks kahjuks aia taha. Päeval toimunud lumelaua ja vigursuusatamise meeste kvalifikatsioonid äestasid võistlusraja nõnda ära, et Kelly tegi kolme ja poole tunnisest trennist kaasa vähem kui poole, enne kui hoopuudusel alla andis.

Oslo kesklinna püsti pandud Big Air võistluse lumenõlv oli täna õhtuks nõnda kehvas seisus, et juba meeste vigursuusatamise kvalifikatsiooni lõpus pidid võistlejad paluma, et neile mäe tipust hoog sisse tõmmataks.

Kui juba kogukatel meestel oli kiirusega probleeme, siis mis šanssi oli meie väiksel Kellyl. Suusapiiga tuli pika trenni algul küll usinasti mäest alla, ent hoogu jätkus vaid 360-kraadisteks hüpeteks, millega leppides Kelly midagi uut ei õpi. Nii sündis pärast pooltteist tundi otsus trenn lõpetada ja hotelli puhkama minna.

Mitmed teised võistlejad tegid treeningu siiski lõpuni ning uudiseid, nagu keegi end kehval rajal vigastanud oleks, pole. Seega on tõenäoline, et varunaisena üles antud Kelly homme võistlema ei pääse. Kui peaks tulema aga käsk starti asuda, on Sildarud valmis ehk homset võetakse kui võistluspäeva: hommikul tehakse soojendus, kella kaheks Eesti aja järgi minnakse viimasele treeningule ning siis jäädakse uudiseid ootama. Võistlus algab homme kell 17.00.