Piimalettide tühjus Kiili MaximasFoto: LUGEJA FOTOD
Eesti uudised
22. veebruar 2018, 12:07

LUGEJA FOTOD | Mis toimub, kas piimakriis on käes? Logistikakeskuse kõrval elajad ei saanud Maxima poest piima (109)

Õhtulehe poole pöördus murelik klient, kes saatis fotod ja teatas, et tema kodupoes pole piima. Asja teeb kummaliseks, et tegu on Kiili Maxima, mis peaks kõige lähemal paiknema Maxima logistikakeskusele.

"Miks kilepiim jõuab alevikurahvani kõige viimsena? Poe töötajad ütlesid, et piima hommikul ei tulnudki, ainult liha," kurtis lugeja Õhtulehele.

Piimalettide tühjus Kiili Maximas Foto: LUGEJA FOTOD

"Õnneks on Kiilis veel üks pood nimega Coop Konsum, kus kilepiima leidub veel," ütles pahane klient. "Aga siit lähevad miinuspunktid leedukatele." 

Õhtuleht küsis kommentaari Maxima Eestilt, kuidas saab selline olukord võimalik olla, et logistikakeskuse lähedal asuvas kaupluses pole hommikul elementaarseid toiduaineid. 

Maxima Eesti kaubandusdirektor Marko Põder saatis Õhtulehele vastu oma fotod, mis iseloomustavad Kiilis asuva kaupluse piimatoodete riiulit. "Näeme, et piimavalik on olemas – seega ei saa öelda, et kaupluses piim puuduks,"  ütles Põder.

"Paraku jõudis täna kilepiim tavapärasest hilisemal kellaajal kauplusesse, kuid saame kliendile kinnitada, et kui ta praegu enda kodupoodi uuesti vaatama läheb, siis kilepiim ootab teda juba riiulitel," lisab Põder.

Siiski puudub Maxima saadetud fotodelt just kilepiim.

Maxima fotod piimaletist Kiilis Foto: Maxima

Maxima meediajuht Marit Liik märkis, et tegu oli pisikese tehnilise tõrkega, mis tingis tarne hilinemise. Liik lisas, et klient on lahkesti oodatud kauplusesse, millesse on kilepiim kenasti saabunud. "Me vabandame tema ees tekkinud ebamugavuse pärast, et tehnilise apsu tõttu kilepiim jõudis tavapärasest pisut hiljem kauplusesse." 

Liik ütles, et kliendid saavad alati ka vahetult ettevõtte poole pöörduda ja küsimustele vastuseid saada. "Meil on klientide jaoks tasuta klienditoe number: 800 2121 või siis saab mõtteid vahetada ka meiliaadressil: [email protected]," lisas Liik.