Ronaldinho valis Manchester Unitedi asemel Barcelona.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
27. märts 2018, 22:30

Ronaldinho avaldas, et ütles viimasel hetkel Manchester Unitedile ära

Aasta alguses karjääri lõpetanud Brasiilia pallivõlur Ronaldinho (38) avaldas väljaandele FourFourTwo, et oli 2003. aastal väga lähedal Manchester Unitedisse siirdumisele

Küsimus olevat olnud 48 tunnis. Sir Alex Ferguson jahtis brasiillast pärast seda, kui oli müünud David Beckhami Real Madridile. Ronaldinho toonane koduklubi Paris Saint-Germain ja Man United olid kokkuleppele väga lähedal, ent siis...

Ronaldinho: "Üleminek oli 48 tunni kaugusel, aga Sandro Rosell oli minult varem küsinud, et kui ta saab Barcelona presidendiks, kas liitun klubiga? Vastasin "jah".

Meil oli Unitediga veel ainult mõni detail kokku leppida, kui Rosell helistas ja ütles, et ta võidab valimised. Olin talle lubanud, et lähen. Läbirääkimised olid kiired. Ütlesin inglastele, et valisin Barca."

Ronaldinho mängis lõppeks Barcelonas viis hooaega, mille jooksul võitis kaks Hispaania meistritiitlit ja Meistrite liiga.

"See oli õige valik. Brasiillased on alati Barcat armastanud. Ülejäänud Euroopat ei saa väljaspool palliplatsi Barcelonaga võrrelda, seega oleme siin alati õnnelikud. Igatsen Barcelonat väga. Veetsin seal viis fantastilist hooaega."