Foto: Paparatso
Galeriid
31. august 2018, 10:00

AUGUST PILDIS | Peaminister näitas rannavormi, president Kaljulaid ja Rootsi kroonprintsess said merel märjaks (28)

Augustikuus võis tänavu nautida veel sooja suveilma ja sellega kaasnevaid veemõnusid. Vee puudutust said Eestimaa pinnal tundma nii peaminister Ratas, president Kaljulaid kui ka Rootsi kroonprintsess Victoria. Kõik see ja palju muud põnevat jäi augustikuus Õhtulehe fotograafide kaamerasilma ette. 

GALERII | President ja kroonprintsess trotsisid teel Naissaarele tuult ja vihma

Foto: Erki Pärnaku

Rootsi kroonprintsess Victoria käis koos abikaasa prints Danieliga Eestis visiidil. Päeva alustasid nad koos president Kersti Kaljulaidiga Kadriorus, edasi sõideti Naissaarele, et kohtuda sealsete Eesti rootslastega. Meri aga möllas vaatamata võimukatele naistele laevapardal omasoodu ja tegi Kaljulaidi ja printsess Victoria märjaks. Kaljulaidile ja printsess Victoriale pakkus see palju nalja ja rõõmu.

FOTOD | Jüri Ratas näitas Keskerakonna suvepäevadel rannavormi

Foto: Paparatso
Foto: Paparatso

Nelijärvel toimuvatel Keskerakonna suvepäevadel jäi Õhtulehe paparatso kaamera ette ka erakonna esimees ja peaminister Jüri Ratas, kes jahutas ennast järvevees.

ÕL VIDEO | Prints Carl Danhammer: ma ei tule enam kunagi Soome, Rootsi ega Eestisse elama! Ennem lasen end maha

Carl Danhammer Foto: Jürgen Niit

Omal ajal Eesti Elviseks nimetatud Soome ärimees ja elukunstnik Carl Danhammer naudib juba 13 aastat printsi staatust: 2005. aasta 13. jaanuaril toimus Aafrika mandril Bole'i linnas tseremoonia, kus valge mees tõsteti Ghana printsi staatusse ja mees kannab sellest alates nime prints Tamawura. Praegusel ajal elabki Danhammer suurema osa ajast Aafrikas, Ghana pealinnas Accras.

GALERII JA VIDEOD | President Kaljulaid: narvakate jutust võib järeldada, et elu Narvas on järjest paremaks läinud

Põnnide malematš legendi vastu. Foto: Aldo Luud

President Kersti Kaljulaid kolis üheksaks päevaks Narva. See tõi piirilinna igapäevase eluolu meedia keskpunkti.

BLOGI JA FOTOD | Weekend festivali peaesinejad ajasid rahva täiesti pööraseks

Weekendi festival 2018 Foto: Jörgen Norkroos
Weekendi festival 2018 Foto: Jörgen Norkroos

Juba neljandat aastat Pärnu rannas toimunud Weekendi festivalile kogunes sulelisi, karvaseid ja depileerituidki. Ilusad tüdrukud, humoorikad kostüümid ja maani täis reivihundid. Seda kõike sai seal näha. 

Tallinna Ironmanil elu pikima rattasõidu teinud Saskia Alusalu: hea aeg üllatas mind!

Kiiruisutaja Saskia Alusalu pärast Ironmani triatloni. Foto: Tiit Tamme

Tallinnas peetud triatloni Ironmanil juhtis pikalt Marko Albert, kuid lõpuks pidi ta leppima kolmanda kohaga. Naiselikku sära tõi teiste seas võistlusele Pyeongchangi taliolümpial neljanda koha saanud kiiruisutaja Saskia Alusalu, kes osales kuulus koos ujuja Heli Hiiemäe ja jooksja Kaisa Kukega parimasse naiskonda! 180 kilomeetrit jalgrattasadulas. Peaaegu nagu Tallinnast Tartusse! Ja ihuüksi vändates, sest Ironmanil on tuules sõitmine keelatud.

GALERII | Vaata, millised ülevad meeleolud valitsesid suurel üheslaulmisel!

Üheslaulmine Foto: Erki Pärnaku

Eesti taasiseseisvumispäeva eelõhtul leidis Tallinna lauluväljakul aset üheslaulmine, mis oli osa EV100 kultuuriprogrammist. Üheslaulmisel nautisid ilusat õhtut ka Rootsi kroonprintsess Victoria, prints Daniel ja Eesti president Kersti Kaljulaid. Rõõmsas tujus Rootsi kuninglik paar lahkus pärast peo esimese poole lõppu. Üheslaulmine algas kell 19.30 ja kestis öösel kella poole üheni.

GALERII | Toomas Asser: 40 aastat tagasi andsin arstivande, nüüd rektorivande

Tartu ülikooli rektori Toomas Asseri inauguratsioon. Foto: Aldo Luud

„Täna saab valitud rektorist ülikooli teenija, ta astub ülikooli teenistusse. Inimesed, kes teenivad riiki või rahvast on üllamad kui need, kes teenivad ainult iseennast. See on natuke laulatuse moodi, sest kui see on möödas, siis tagasiteed enam pole,“ andis Tartu ülikooli kohusetäitja professor Tõnu Lehtsaar pidulikul tseremoonial ameti üle Toomas Asserile.

Marii Karell: mu „Radarist“ lahkumine oli ebaõiglane

Marii Karell Foto: Tiina Kõrtsini

„Alguses olin ikka üsna närviline – tegime „Radarit“ ju hingega. Aga no mis teha, tuli vaadata uue võimaluse järele,“ meenutab Marii Karell suvenädalaid, mis järgnesid tema ootamatule lahkumisele Kanal 2 telesaatest „Radar“. Muu hulgas ka Naistelehele, Nipiraamatule ja „Ringvaatele“ elu sisse puhunud ajakirjanik räägib, mida ta nüüd teeb. Aga jutustab sellestki, kuidas toimetada kontoris, kus töötavad ka endine ja praegune abikaasa.

VIDEO JA GALERII | Tallinna loomaaed tähistab 79. sünnipäeva

Foto: Martin Ahven

Tallinna loomaaia asukad tähistasid oma kodukoha sünnipäeva.

VAATA JA IMETLE: Õhtulehe fotograafide parimad tabamused superkarika finaalmängul

Foto: Martin Ahven

15. augusti õhtul olid umbes 50 miljoni televaataja pilgud suunatud Tallinnasse Lilleküla staadionile, kus toimus UEFA superkarikamäng Madridi suurklubide Reali ja Atletico vahel. Ka Õhtulehe fotograafid Martin Ahven ja Robin Roots olid suure jalgpallipeo keskpunktis ning jäädvustasid suursündmuse parimad hetked.

ÕL GALERII JA VIDEO | Ilus elu: Nublu ja Reket saabusid katusekontserdile helikopteriga

Reket ja Nublu naistega! Foto: Martin Ahven

Tallinna lennujaama külje all astusid külaliste ette üllatuskontserdiga Eesti hetkel ühed kuumimad räpilõvid Reket ja Nublu. Rahvas oli kogunenud vastvalminud parkimismaja katusele, kuhu oli üles seatud lava koos heli- ja pürotehnikaga. Reket ja Nublu saabusid lavale aga eriti stiilselt – helikopteriga. Ligi 500 pealtvaatajale esitati kõvemaid helisid - sealhulgas sai kuulda Nublu hitti "Mina ka", värskemat singlit "Öölaps" ja Reketi hittlugu "Võitja". Ürituselt ei puudunud ka ilutulestik ja tantsutüdrukud. 

FOTOD | Võidukas Magnus Kirt sai lennujaamas kaela tammepärja

Berliini EM-il odaviskes pronksmedali võitunud Magnus Kirt võeti Tallinna lennujaamas aplausiga ja tammepärjaga vastu. Foto: Stanislav Moškov

Tõrvast pärit odaviskaja Magnus Kirt, kes tõusis Berliinis kergejõustiku EMi peaalal üheks võtmetegelaseks ja napsas lõvikoopas 85.96ga pronksmedali, saabus 11. augusti hilisõhtul tagasi Eestisse. Medalivõitlajle korraldati Tallinna lennujaamas ka väärikas vastuvõtt.