Lionel Messi.Foto: IAN KINGTON
Jalgpall
3. oktoober 2018, 23:57

VIDEO | Barcelona põrutas Wembleyl neli väravat ja alistas Tottenhami, Liverpool sai viimasel minutil lüüa! (1)

Jalgpalli Meistrite liigas tõmmati joon alla alagrupiturniiri teisele mänguvoorule. Tänases põnevusmatšis teenis Barcelona võõralt väljakult magusa 4:2 võidu Tottenhami üle. 

Külalised Hispaaniast avasid Wembleyl skoori juba teisel minuti, mil oli täpne Philippe Coutinho. Avapoolajal kasvatas Barcelona edu kaheväravaliseks, teine tabamus läks Ivan Rakitic arvele.

Pärast pausi tõi rõõmu koduperemeeste õuele Harry Kane, kes Tottenhami vaid värava kaugusele aitas. Pidu ei kestnud aga kaua, sest Lionel Messi tabamus viis Barcelona taas turvalisse tsooni. Kuid ka see polnud veel kõik.

66. minutil vähendas Erik Lamela võõrustajate kaotusseisu taas minimaalseks. Enamat aga Tottenham ei suutnud ja lõppseisu 4:2 vormistas 90. minutil hoopis Messi teine tabamus. 

Tänases teises B-alagrupi kohtumises teenis Inter võõralt väljakult 2:1 võidu PSV üle. Itaallased jäid avapoolaja keskel kaotusseisu, kuid Radja Nainggolani ja Mauro Icardi tabamustest saadi siiski magusad kolm punkti. 

Inter ja Barcelona jätkavad täisedu ehk kuue punktiga, parem väravatevahe annab edu hispaanlastele. Tottenham ja PSV on kahe vooru järel nulli peal. 

C-alagrupis pidasid metsiku lahingu Napoli ning Liverpool. Suurema osa kohtumisest kontrollinud itaallased jõudsid sihile alles 90. minutil, kui täpne oli Lorenzo Insigne. 

Päeva esimeses matšis alistas PSG kindlalt 6:1 Crvena zvezda.

Magusa võidu teeninud Napoli tõusis nelja punktiga tabeli liidriks. Kolm silma on kogunud PSG ja Liverpool, omavahelise mängu paremus annab teise koha inglastele. Ühe silma pähe saanud Crvena zvezda on neljas. 

A-alagrupis said võidu kirja mõlemad kodus mänginud meeskonnad. Madridi Atletico alistas 3:1 Brugge, Dortmundi Borussia sai muretult 3:0 jagu Monacost. Kusjuures sakslased luhtasid ka penalti. 

Kuigi Brugge küll kaotas, siis matši ilusaima tabamuse eest hoolitses Arnaut Groeneveld. 

Dortmund hoiab Atletico ees tänu paremale väravatevahele liidrikohta, kuid mõlemad on teeninud kuus silma. Brugge ja Monaco pole seni veel punktiarvet avanud. 

D-alagrupi matšides võtsid soosikud oma. Schalke sai läbi häda võõralt väljakult 88. minuti väravast võidu Moskva Lokomotivi üle, Porto alistas sama resultaadiga kodus Galatasaray. 

Siin grupis on ainsana võiduta Lokomotiv. Galatasaray on kolmandana kogunud kolm punkti. Portol ja Schalkel on võrdselt neli silma, liidrikohta hoiavad portugallased.