Sten-Erik Jantson.Foto: Teet Malsroos
Korvpall
13. jaanuar 2019, 14:52

TLÜ/Kalevi omanik Kullamäe lahkumise järel: esimene poolaasta oli kergelt öeldes lati alt minek (7)

Reede õhtul tuli üllatav teade, Tallinna Kalev/TLÜ korvpallimeeskonna eesotsast lahkus peatreener Gert Kullamäe. Nüüd avaldas omapoolse nägemuse ka klubi omanik Sten-Erik Jantson. 

"Oli selline klassikaline juhtum, kus peatreener ja meeskonna omanik ei mõistnud teineteist. Teatud asjades olid erinevad arusaamised ning leidsin lõpuks, et siis on nii," sõnas Kullamäe eile Õhtulehele. 

"Tallinna Kalev suutis esimesel poolaastal võita Eesti võistkondadest ainult Valgat ja Raplat. See oli kergelt öeldes lati alt minek. Kas tehtud otsused on head või halvad saame öelda kevadel," kirjutas Jantson sotsiaalmeedias.

"Küll aga on mul südamest hea meel, et üks mu paremaid sõpru on valmis elus keerama järgmise peatüki ja alustama peatreeneri karjääri. Olen isiklikult Martinile toeks nii nagu oskan ja olen veendunud, et kogu meie võistkond eesotsas mängijate, Kalle, Oliveri ja Brettiga teevad sama," lisas ta. 

"Igati vägev värk, kui mõelda minevikku ja vaadates tulevikku – 1996. aastal läks Martin Müürsepp Tallinna Kalevist unistusteliigasse NBA, täna 2019. aastal alustab Martin oma peatreenerikarjääri just Tallinna Kalevist. Kas ees ootavad CSKA ja Maccabi, näitab aeg. Meie aga hoiame pöialt ja oleme toeks Martinile tema uues ametis!"

Praeguse seisuga võtab peatreenerikohused üle Martin Müürsepp, keda abistavad Brett Nõmm ja Kalle Klandorf. 

Eesti - Läti korvpallilligas hoiab Tallinna Kalev/TLÜ 9 võidu 7 kaotusega viiendat-kuuendat kohta TalTechiga.