Gran Canaria mängumehed jäid Fenerbahce staaridega hätta. Foto: Twitter @GranCanariaCB
Korvpall
17. jaanuar 2019, 23:42

Gran Canaria sai Euroliigas järjekordse kaotuse, Vene taas nullil (5)

Korvpalli Euroliigas jätkab võimsalt sarja tunamullune tšempion Fenerbahce. Viimati oli Istanbuli suurklubi 82:64 üle Siim-Sander Vene leivaisast Gran Canariast. 

Avapoolaeg kuulus kindlat (44:32) Fenerbahcele, kuid kolmandal veerandajal algas Gran Canaria mängumehe Kim Tillie sõu. 30aastane prantslane tõi seitsme ja poole minutiga ainuisikuliselt 14 punkti, tabades väljakult kõik teele saadetud visked ning vähendas Gran Canaria kaotusseisu viie silma peale (51:56). Neljandal veerandajal lükkasid Fenerbahce mehed aga täiskäigu sisse ning purjetasid kindla 82:64 võiduni. 

Türgi klubi resultatiivseim oli Nikola Kalinic 16 silmaga, Gran Canaria parim oli Tillie, oma Euroliiga karjääri rekordit tähistanud 21 punktiga.

Meie mees pääses väljakule vaid avapoolajal ning kokku viibis Vene platsil veidi üle nelja minuti. Selle aja jooksul ta ühtegi pealeviset ei sooritanud ning protokolli märgiti vaid üks isiklik viga. Euroliigas pole meie mees seega kätt valgeks saanud nüüd juba kolmes järjestikuses kohtumises. 

Varasemates mängudes oli Olympiacos 71:57 üle Moskva oblasti Himkist. Kreeklaste resultatiivseimad olid Kostas Papanikolaou ning Aleksandar Vezenkov 14 silmaga, Himki rünnakuvankrit vedas Jordan Mickey 21 silmaga. 

Tel Avivi Maccabi alistas 99:83 (Black 16 - Ribas 13) Barcelona ning Moskva CSKA oli 77:70 (Clyburn 20 - Dedovic, Koponen 12) üle Müncheni Bayernist

Standings provided by Sofascore LiveScore