Russell Westbrook fänni ähvardamas. Foto: AP/Scanpix
Korvpall
12. märts 2019, 16:30

VIDEO | Russell Westbrook lubas fänni ning tema naise vaeseomaks peksta

Läinud mängudeöö korvpalliliigas NBA oli kõike muud kui rahulik. Kui Toronto Raptorsi ning Cleveland Cavaliersi vahelises kohtumises nähti reaalselt kaklust, siis Oklahoma City Thunderi ning Utah Jazzi matšis saadeti hoobid teele verbaalselt. Ja seda mängija ning poolehoidja vahel. 

Nimelt sattus Thunderi staarmängija Russell Westbrook teisel veerandajal sõnelusse ühe Jazzi fänniga. Ning vahetatud sõnad olid kõike muud kui viisakad. 

Sotsiaalmeedias kulutulena levivast videost on kuulda, kuidas tagamängija saatis poolehoidja suunas teele hunniku trükimusta mitte kannatavaid väljendeid ning ähvardas tagatipuks ka tema naist. 

"Ma ütlen sulle vaid üht. Ma peksan su vaeseomaks (I'll f**k you up - toim) kui sa uuesti oma suu avad. Ma luban seda sulle. Ma luban sulle. Sa võid mõelda, et ma teen nalja, kuid jumala nimel. Jumala nimel, ma taon su kasti. Sinu ja su naise. Peksan teid mõlemaid läbi."

Mõistagi tuli Westbrookil pärast 98:89 võidumängu oma sõnade osas aru anda. "Noor mees ning tema naine publikus käskisid mul põlvili laskuda, just nagu ma harjunud olen. Minu jaoks on see üdini alandav ning rassistlik," sõnas pallur.

"Kahjuks eksisteerib väga palju inimesi, kes tulevad mängule vaid selleks, et mind ja mu perekonda solvata. Olen ju aastaid seda mängu mänginud. Ma pole kunagi kellelegi haiget teinud. Pole kunagi probleemidesse sattunud ega fänni suunas kätt tõstnud... Ma talun igasugust kriitikat, kuid niisama sopaloopimist ma ei salli," lausus Westbrook. 

Sõneluse teisel osapoolel Shane Keiselil oli asjast muidugi oma arvamus. "Tal lihtsalt sõitis katus ära. Ta [naine] ei tõusnud kordagi püsti ega öelnud talle [Westbrookile] sõnagi," selgitas poolehoidja. 

"Sõnavahetused on okei ning see on osa mängust, kuid ükski mees ei tohiks naist ähvardada. Ja nii on. Mina ei karda teda. Tulgu siia. Aga kui sa hakkad 1.50 cm ning 50 kg naist ähvardama, oled sa tõepoolest suur mees."