Zach Smith (vasakul) ja Dwight Coleby (paremal) vaatasid eilset matši pingilt. Neist viimane enam Kalev/Cramo särki selga ei tõmbagi. Foto: Martin Ahven
Korvpall
30. september 2019, 08:10

Enamik Kalev/Cramo leegionäre on lahkumas juba enne oma esimest matši! (4)

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond värbas hooaja eel piiri tagant viis mängijat, kellest kolm võivad tiimist juba lahkuda.  

Eile peetud hooaja esimeses matšis Moskva Himki vastu tegi välismängijatest kaasa vaid Aigars Škele. Cramo pidi läbi ajama tsentriteta, sest Zach Smith taastub käeluumurrust, Dwight Coleby maadleb põlvetraumaga ning värskeim täiendus Ryan Richards liitub meeskonnaga uue nädala keskel. Lisaks jäi eemale mängujuht Antino Jackson, kellel oli peatreener Roberts Stelmahersi sõnutsi peapõrutus. 

Kohtumises järel ütles Cramo mänedžer Kaarel Sibul Postimehele, et Coleby on tiimist lahkumas ning Smithi kohal on samuti küsimärgid. Veidi hiljem avaldas korvpalliportaal Sportando, et nende info kohaselt ei jätka tiimis ka Jackson. Siinkohal tasub meelde tuletada, et Eesti meisterklubi pidas eile hooaja esimese ametliku kohtumise. 

Tsentrite ja peamiselt eestlastega mänginud Cramol lõpuni Himki vastu püssirohtu ei jätkunud. Eesti-Läti liiga hooaeg algab nende jaoks kolmapäeval, mil võõrustatakse Valga-Valka meeskonda.