EDUKAS: Marko Dobrus on hotellinduses teinud vägeva karjääri. Tema teadmisi vajatakse praegu Dohas.Foto: Erakogu
Deivil Tserp, Doha 30. september 2019 19:30
„Olen vahel mõelnud, miks mul on nii hästi läinud,“ räägib Karksi-Nuiast pärit Marko Dobrus Doha kergejõustikustaadionist kiviviske kaugusel asuvas Pauli-nimelises kohvikus. „Mõnikord peab ka õnne olema, aga tegelikult on töö ise minu juurde tulnud.“

„Olen vahel mõelnud, miks mul on nii hästi läinud,“ räägib Karksi-Nuiast pärit Marko Dobrus Doha kergejõustikustaadionist kiviviske kaugusel asuvas Pauli-nimelises kohvikus. „Mõnikord peab ka õnne olema, aga tegelikult on töö ise minu juurde tulnud.“

Katari pealinnas maailma ühe luksuslikuma hotelliketi Mandarin Oriental kommertsdirektorina igapäevast leiba teeniv Marko on liikunud karjääriredelil seitsmepenikoormasaabastega. Tema senise elu eriliste verstapostidena võib välja tuua töötamise Seišellidel, Šveitsis, Aserbaidžaanis ja Kreekas.

Algul tegi Kreeka hotellis lihttöid

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad