PSG mängijad pärast hävitavat kaotust. Foto: JOSEP LAGO
Meistrite liiga
10. märts 2017, 10:01

PSG fännid sõimasid mängijaid, ähvardasid nende peresid ja lõhkusid jalgpallurite autosid

Jalgpalli Meistrite liigast uskumatul moel välja langenud Pariisi Saint-Germain naases neljapäeval kodumaale vihaste fännide juurde. 

Klubi sõnul ootas jalgpallureid Pariisi Bourget lennujaamas kamp inimesi, kes tekitasid äärmiselt vaenuliku ja agressiivse keskkonna. "Mängijaid solvati ning neid ja nende peresid ähvardati füüsilise vägivallaga. Pärast lõhuti sportlaste autosid ning päris mitu liiklusvahendit sai märkimisväärselt kannatada, " seisis PSG pressiteates. 

"Ühele inimesele sõitis ka auto otsa. Politsei on alustanud juurdlust välja selgitamaks, mis täpselt juhtus. Klubi ja kõik sündmuspaigal kohal olnud andsid nõusoleku ametijõudude abistamiseks ning aitavad välja selgitada kahetsusväärse intsidendi põhjuseid," selgitas klubi. 

Kolmapäeva õhtul langes PSG jalgpalli Meistrite liigast välja 1:6 kaotusega Barcelonale. Avamängu kodus 4:0 võitnud Pariisi klubi lagunes viimastel minutitel täielikult ning kataalanid lõid viimase kaheksa minutiga kolm väravat, kindlustades enda edasipääsu.