Foto: ARNO SAAR
Krimi
27. aprill 2017, 10:01

Täiendatud 10.40!

JULM KOOLIVÄGIVALD! Paides ründasid suured poisid kaikaga esimese klassi last (180)

"Täna ründasid Paide Ühisgümnaasiumis õppivad suuremad kutid esimese klassi poissi puutoikaga!!! Mis oli neil arus????" Selline postitus ilmus eile Facebooki Märgatud Paides grupi seinale.

Paide Ühisgümnaasiumi juures toimunud vahejuhtumis tungisid viis suuremat poissi kallale väiksemale, kes käis koolis alles esimest aastat. Facebooki postitajaks oli vägivalla all kannatanud poisikese vanem õde.

PPA esindaja ütles Õhtulehele, et Paide juhtumiga seoses on tõepoolest pöördutud ka politsei poole ning kindlaks on tehtud viis noormeest vanuses 8-12, kes nooremale kaasõpilasele liigategemisega seotud olid.

Anna märku, kui sul on juhtumi kohta infot!

Õe kirjutisest selgub, et peale vahejuhtumit kiirustati viga saanud lapsega ruttu EMO-sse, kus selgus et õnneks pääses poiss vaid muhuga. "Poiss eesti keelt ei kõnele, huvitav kas see võis olla rünnatavatele niivõrd häiriv, et kallale tungida?," küsis postitaja oma kirjutises. "Lapsevanemad, katsuge lastele selgeks teha, et väiksemaid ja teist keelt kõnelevaid EI rünnata."

"See ei olnud tavaline kiusamine, vaid ründamine," lisas neiu. "See on hirmus. Kuidas see laps julgeb hiljem üksi koju tulla?"

Postituses kutsus peksa saanud poisi õde pealtnägijaid üles endast märku andma. "Palun saatke mulle sõnum: 5608 2094," kirjutas murest murtud neiu. Juhtumiga tegeleb edasi noorsoopolitsei.