Eesti uudised

Riigi rabe käitumine ajas Tartu linna ja korporatsiooni Sakala sõnasõtta (8)

LISA KOMMENTAAR

Hark25. mai 2017, 08:10
Mis see korp Sakala siuke in? Kamp mingeid eesti vennaskondi?
Teeline24. mai 2017, 16:21
Ei ole küll päris kindel, aga minu arust nimetatakse olukorda, kus ostetakse kinnisvara ja antakse selle ruumid rendile, äritegevuseks.
"...ütleb Stamm. Tema sõnul ei ole maja ost äriprojekt, vaid soov kontrollida Sakalale kuuluva hoone naabruskonna tulevikku."
"...ning on valmis andma linnale kogu maja pikaajaliselt ja soodsalt rendile."
kolmevärviline tatikamp24. mai 2017, 15:09
Mind huvitab ka, kust peest selise maja ostuks raha saadakse.
Tartlane24. mai 2017, 13:31
Linn kavandas sinna eakate keskust ja seda on väga vaja. Tean seda, sest mul oleks olnud väga hea meel, kui ma oleksin sellises keskuses saanud emaga käia. Õnneks oli ema tubli ja me käisime näitustel ja loengutel ja teatris ja päevakeskuses ülejõe, aga ükski eakatele mõeldud maja, mis võimaldab erinevaid tegevusi, nii et lähedased saaksid oma vanainimese sinna paariks tunniks tegutsema jätta, on väga vajalik. Korp! omab juba maja.
Linn24. mai 2017, 13:05
ostku maja ära ja rentigu välja vastavalt kliendi maksujõulisusele.
tartlane24. mai 2017, 13:03
Seda nimetatakse juba kiusu ajamiseks, meie tahame seda maja ja kõik. Huvitav, kustkohast need
korporatsioonid selliseid suuri summasid saavad? Vaadake, kui palju maju on nad üles vuntsinud,aga
kõik seisavad tühjalt. Mingit tegevust nendes majades pole.See üürile andmise jutt on puhas vale. Nüüd tahavad veel ühte juurde osta.. Milleks? Annavad üürile ja siis tulevad mõne aja pärast ja soovivad seal joominguid pidada,nagu lastekunstikoolis igal aastal on. Linnavalitsus või riik peaks ehk ikka rohkem uurima nende korporatsioonide rahalisi sissetulekuallikaid.
ka tartlane24. mai 2017, 15:12
Nimeta üks korda tehtud ja tühjalt seisev korporatsioonimaja. Vihje: sellist ei ole.
Tartlane224. mai 2017, 15:14
Kust sa sellist rumalat informatsiooni võtad? Minu andmetel käib Tartus asuvate korporatsioonide majades igapäevaselt tegevus. Samuti on Vaksali linnaosas paiknevates korporatsioonides ka tänasel päeval osaliselt büroopinnad. Olen ise ühes korporatsioonis üürnik olnud ning tegemist on väga meeldivate inimestega.