Juhtkiri

Juhtkiri | Haigekassale appi! (11)

LISA KOMMENTAAR

Kuna27. mai 2017, 14:26
eelmine komm eelmodemisest kaugemale ei jõudnud, siis ütlen uuesti ja lühemalt. See raha väljalüps arvete suuremaks joonistamise või üldse topelt arvetega käib juba terve kümnendi kui mitte rohkem. Lihtsalt praeguseks on see nii massiliseks muutunud, et süteemi traagelniidid hakkasid välja paistma.
minule tundub27. mai 2017, 08:44
et maskidega mehed peaksid külastama Haigekassat
kas mitte28. mai 2017, 11:58
liiga kergekäeliselt ei kirjutata välja ravimeid,haiguse põhjuseid selgitamata ja ravimata?Ravimitööstus ja müük on väga suur äri.Tarbijaid on vaja juurde tekitada.
mai27. mai 2017, 08:24
kontrollige ka eriarste, tehakse juurdekirjutusi ja kõige ahnemad on hambaarstid kuid see ei huvita kedagi- inimene peab ju ise maksma
vana Setu27. mai 2017, 04:06
Juba kümmekond aastat tagasi hakkas meedikute suust saunapidudel kostma, et seda haiget kassat annab ikka täiega lüpsta. Oluline oli saada patsient korraks sisse ja kui teda sai veel paar korda sama asjaga tagasi kutsuda, siis sinna midagi juurde ka tekkis. Oluliseks sai meditsiiniasutuse külastamise kord, mitte tulemus. Täpsemini uurima hakkasid, siis jäid vait, ka napsuse peaga aga hingel neil nii palju kripeldas, et asja ikka mainisid. Lüpsik läks selle haigekassaga juba siis, kui kogu meditsiiniasutuse ülalpidamine läks haigekassa rahade peale. Laseme koristajad lahti ja ostame teenuse sisse. Näiline kokkuhoid palgafondi pealt (või jagati see omade vahel ära) aga halduskulu suurenes kahe- või kolmekordselt koristaja palgakuluga võrreldes. Kulu läks teise "rea" peale. Rahval sellest kergem aga ei hakanud. Rahvalt kerjatakse seadmete ostuks raha aga juhtkond luhvtitab 14-nda palgana samas suuruses summa endale preemiaks. Ei teki mingit kaastunnet ega solidaarsust meedikute järjekordse rahalunimise streigi peale, ahnuset lõhki nad ka ei lähe. Olen kogenud isegi tasulises vastuvõtus, et kui nende poolt "boonusena poole hinna eest" pakutavad teenused huvi ei paku, siis kaob ka meedikul huvi selle probleemiga tegeleda, millega ma tema vastuvõtule tulin ja mille eest ma juba maksnud olen.
tuutu26. mai 2017, 21:10
Ja kui haigesse kassasse midagi teatada siis tänatakse info eest ega liigutata lillegi, sest vennad on ise ju asjas osalised. Lihtsalt oksele ajab! Sarapuust on vaja teha suur spektaakel, aga neid puhtalt varastest haige kassa tegelasi ja arste ei võta keegi kinni ega pane vangi! Mitte keegi ei taha uuridagi, kas prokuratuur on ke reformarite poolt ära ostetud?
26. mai 2017, 23:07
Haigekassa infost järgi pärides ei teata isegi oma lepingupartnereid, vaid selleks nad helistavad ise kliinikusse ja pärivad järgi. Alates 1. juulist hakkab kehtima uus hambaravihüvitis, millest pole meedias lähemalt juttugi, sest paljud hambaraviteenuste osutajad loobuvad lepingust ja hüvitist hakkavad saama vaid need, kes käivad selliste hambaarstide juures, kes on uue lepingu sõlminud.
Just!26. mai 2017, 20:58
Ammu oleks juba pidanud seda kassat puistama!
kassapidaja26. mai 2017, 19:22
tulge appi, tulge appi , meil on vaja palju pappi !
haige kassa26. mai 2017, 19:15
Laske meil eluga edasi minna!
Arvamus26. mai 2017, 18:54
Haigekassa on hullem kui Tallinna linnaviletsus