Eesti võitis täna Venetsueela tulemusega 3:0.Foto: Tiina Kõrtsini
Spordivaria
10. juuni 2017, 22:53

NII SEE JUHTUS | Sport 10.06: Kanepi võitis Esseni turniiri, võrkpallurid on maailmaliiga finaalturniiri lävel!

Kena nädala lõppu! Kaia Kanepi alistas pärastlõunal toimuvas Esseni tenniseturniiri finaalis šveitslanna Patty Schnyderi! Spordipäeva üheks tipphetkeks oli ka kell 19 alanud võrkpalli Maailmaliiga matš Eesti ja Venezuela vahel. Õhtuleht hoidis kõigel spordimaailmas toimuval silma peal!
23:45
Õhtuleht.ee

Ilusat ööd kõigile, kohtume juba homme!

23:43
JALGPALL
22:51
JALGPALL

VÕIT KÄES! Siin- ja sealpool lahte peetud Eesti-Soome 100+ jalgpalli maavõistluse kadalipu on edukamalt läbinud eestlased. Meie saime kirja 62 võitu ning põhjanaabrid 49. Viis mängu lõppesid viigiga.

Üks põnevamaid heitlusi oli Helsingis toimunud mõõduvõtt Soome ning Eesti jalgpallilegendide vahel. Tulemusega 4:1 jäid peale võõrustajad. Skoorijad pole hetkel veel teada, kuid vastaste poolt kuulusid nimekirja ka näiteks Jari Litmanen, Mikael Forssell, Teemu Tainio ja Jussi Jääskeläinen. Meie suurimad nimed olid Joel Lindpere, Andrei Stepanov, Urmas Rooba, Sergei Terehhov ja Tarmo Rüütli. 

Eesti-Soome näitlejate liitude heitluse võitsid meie artistid 4:0. Viieks minutiks pääses A. Le Coq Arena murule platsile ka Luule Komissarov. 

 

Eesti - Soome näitlejate mängu avalöögi tegi tema ise, Luule Komissarov! #suomieesti100

A post shared by Eesti jalgpall (@eestijalgpall) on






22:01
JALGPALL
21:52
JALGPALL
21:16
VORMEL 1
Suurepärane töö, Lewis! (CLIVE MASON)
20:57
VORMEL 1

Hullumeelne kvalifikatsioon! Neli minutit lõpuni ning Hamiltoni ja Vetteli vahe on neli (!) tuhandikku. 

20:42
VORMEL 1

Põhja-Ameerikas mürisevad praegu Vormel 1 autod. Kanada GP teise kvalifikatsioonisessiooni järel juhib Lewis Hamilton, talle järgnevad Valtteri Bottas ning Kimi Räikkönen. 

20:30
VÕRKPALL
20:16
VÕRKPALL

Hakkab ära tulema! Venetsueela võtab Eesti 18:15 eduseisul aja maha. Nii lõpuni kütta!

20:13
JALGPALL

Täna toimub ka suurejooneline Eesti - Soome 100+ maavõistlus jalgpallis, kus kamaluga kahe riigi vutitiime omavahel mõõtu võtavad. Hetkel on Eesti võistkonnad võitnud 53 mängu, soomlased 43. Veidi alla 20 matši on veel käimas. 

20:11
Jarmo Jagomägi, Kalevi spordihall

Venetsueela jõuab 14:14 viigini ja Gheorghe Cretu võtab aja maha. On näha, et meie meeste keskendumine pole enam niivõrd terav kui varasemalt, kuid nüüd tuleb see geim ikkagi kindlati võidusadamasse tüürida.

20:08
VÕRKPALL

Kalevi spordihalli on silma järgi kogunenud umbes 700-800 pealtvaatajat. Pole paha!

Hiljuti renoveeritud Kalevi spordihall näeb taas tippvõrkpalli. (Tiina Kõrtsini)
20:05
Jarmo Jagomägi, Kalevi spordihall

Venetsueela ei taha midagi lihtsalt anda! Mõned omavead ja külaliste võitlus tähendab seda, et eestlased pääsevad kolmandas geimis esimesele tehnilisele vaheajale 8:7 edus. Vaatame, kas Venetsueelal on veel midagi varuks.

19:54
Jarmo Jagomägi, Kalevi spordihall

Korras! Eesti võtab väga kindla 25:16 geimivõidu. Rütmi ei rikkunud ka Andres Toobali sidemängijavahetus ega ka Denis Losnikovi Rikbergi asemel. Nüüd vaja asjad riiulisse panna!

19:45
Jarmo Jagomägi, Kalevi spordihall

Teine geim kuulub juba kindlamalt meie meestele. Edu 16:10 ning Venetsueelal paistab käikudest nappivat. Peaasi, et eestlased jalga sirgeks ei lase!

19:37
Jarmo Jagomägi, Kalevi spordihall

Eesti alustas teist geimi hästi, kui pääseti 4:1 ette. Seejärel anti vastasele veidi tagasi, kui esimesele tehnilisele vaheajale minnakse ikkagi Eesti 8:4 edus. Venetsueela on südi, kuid meeste klass paistab nõksa kõrgem.

19:33
VÕRKPALL

Avageim on meie meestel käes!

Eesti võõrustab maailmaliigas Venetsueelat. (Tiina Kõrtsini)
19:28
Jarmo Jagomägi, Kalevi spordihall

Raske tööga, aga esimene käes! Eesti oli justkui pidevalt pool sammu ees, kuid Venetsueela ei lasknud meie mehi otsutavalt eest. Siiski olid eestlased geimi lõpus veidi kindlamad ning vormistaid selle 25:21 paremuseks. Väga võitluslik ja haarav avageim. Lihtsat jalutuskäiku ilmselt tulemas pole.

19:18
Jarmo Jagomägi, Kalevi spordihall

Tõusud ja mõõnad... Venetsueela saab 3 punkti järjest ja Eesti võtab aja maha. 16:15.

Loe rohkem