Julia Beljajeva EMil.Foto: Augusto Bizzi
Spordivaria
15. juuni 2017, 23:14

NII SEE JUHTUS | Sport 15.06: Julia Beljajeva naaseb EMilt pronksmedaliga! (1)

Tahad teada, mis täna spordimaailmas juhtub? Parim koht kõige operatiivsemaks infoks on Õhtulehe otseblogi. Päeva mahub palju vehklemist, aga ka muud põnevat. Püsige lainel! 
23:14
KERGEJÕUSTIK
Rasmus Mägi. (ARND WIEGMANN)
21:55
KAHEVÕISTLUS

21:45
SPORDIVARIA

2018. aastal tähistavad spordiorganisatsioonid ühiselt riigi 100. sünnipäeva, riputades erinevate alade parematele sportlastele kaela ühtse Eesti Vabariik 100 erikujundusega Eesti meistrivõistluste medali. EOK on välja töötanud kolm medalikavandit, millest ühest saab juubeliaasta kõigi meistrivõistluste medal.

Kavandid on visuaalselt erinevad, kuid kannavad kõik samu väärtusi – rahvuslikkus, traditsioonid, järjepidevus. Kavanditega saab tutvuda EOK kodulehel www.eok.ee/medalikonkurss, sealsamas saab ka hääletada oma lemmikkujunduse poolt. Hääletus on avatud 2. juuli südaööni.

21:43
JALGPALL

21:19
JALGPALL


21:16
KERGEJÕUSTIK

Oslo Teemantiiga 400 m tulemused:


20:58
VEHKLEMINE

Tbilisis peetavatel Euroopa vehklemismeistrivõistlustel naiste epee individuaalturniiril pronksi võitnud Julia Beljajeva tõdes, et iga medalivõit toob rahulolu, samas ihkad nii kaugele jõudes ka seda kõige kõrgemat kohta.

"Olen medaliga rahul. Samas, kui juba jõuad nelja parema hulka, siis ikka tahad ju rohkemat ja võistlust päris ära võita," ütles Beljajeva telefonitsi Õhtulehele.

Julia Beljajeva EMil. ( Augusto Bizzi )
20:31
JALGPALL

Ungari kõrgliiga hooaja lõpetanud jalgpallur Tarmo Kink rääkis tänases Õhtulehe jalgpallisaates „Kolmas poolaeg“, et teda on teenimatult Eesti vutikoondisest välja jäetud. Rahvusesinduse peatreener Martin Reim on Kinki Ungaris korra vaatamas käinud ning samuti jälginud mehe tegusid videomaterjali vahendusel. Hetkel on lihtsalt teised mängumehed peale jäänud.

Martin Reim (Robin Roots)
19:35
VEHKLEMINE
19:28
FREESTYLE-SUUSATAMINE

19:21
JALGPALL
19:20
LASKESUUSATAMINE
19:18
WRC

„Eks reisimine ikka väsitab ja see oli üks põhjustest, miks me püüdsime asja siin korraldada,“ räägib silmnähtavalt rahuolev Ott Tänak päikseliste Lõuna-Eesti kuplite vahel. „Sai perega koos siia tulla, täna pean ma tööd tegema, aga ülejäänud päevad saab rahulikult olla.“

M-Sport valmistub Võrumaa kuplite vahel kahe nädala pärast algavaks Poola ralliks ja Eesti kruusateed sobivad selleks väga hästi, sest järgmisel nädalal on samas kohas autot timmimas Toyota rallimeeskond. Kui eile pildus Ford Fiesta ralliauto kurvides kruusa Elfyn Evansi juhtimisel, siis täna oli kord Ott Tänaku käes ja homme jätkab neljakordne maailmameister Sebastien Ogier.

Ott Tänak (Aldo Luud)
19:17


18:46
17:58
WRC

Praegu Lõuna-Eestis M-Sporti testidel viibiv neljakordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier lausus, et jääb meeskonda ka järgmiseks hooajaks, kui Fordi tehas paneb taas oma õla alla. Vastasel juhul algavad läbirääkimised konkurentidega.

Sebastien Ogier (Reuters / Scanpix)
17:56
NALJASÕBER

17:26
VEHKLEMINE

Sel kevadel suurepäraselt vehelenud Julia Beljajeva (24) jätkas Eesti rahva rõõmustamist ka täna, kui võitis Gruusia pealinnas Tbilisis toimuval EMil epee individuaalturniiril pronksmedali.

Poolfinaal sakslanna Alexandra Ndolo vastu kulges vastase taktikepi all. Sakslanna asus 1:0 juhtima ning hoidi terve matši vältel kerget eduseisu. Vaid viivuks oli seis 4:4 viigis, kuid tollelt seisult tegi Ndolo kolm vastuseta torget.

Beljajeva vehkles terve poolfinaali kaitsva taktikaga ning jõudis kolmandal perioodil veel seisuni 12:13, ent seejärel tegi sakslanna kaks edukat torget ja sammus 15:12 võiduga elu esimesse EMi finaali. Beljajeva jaoks on tegu samuti karjääri esimese individuaalse EMi medaliga.

Julia Beljajeva (LAURA OKS)
17:03
VEHKLEMINE

Kohe algab Beljajeva poolfinaal, mida saab otsepildis näha siin.

16:37
KORVPALL

Eesti korvpallimeister BC Kalev/Cramo on esitanud taotluse uuel hooajal Meistrite liiga põhiturniirile pääsemiseks.

Kas seda sarja korraldav rahvusvaheline alaliit FIBA Kalevile ka vastu tuleb, on iseküsimus. Hooajal 2016/17 esimest korda korraldatud Meistrite liigas osales põhiturniiril lõpuks 40 meeskonda. Järgmisel hooajal mängib põhiturniiril 32 tiimi, kellest 24 saab otsepääsme ja 8 tükki lisandub kvalifikatsioonist.

Loe rohkem