Maailm

FOTOD | Kas Indias on lehmad tähtsamad kui naised? (4)

LISA KOMMENTAAR

Soovitus 16.3828. juuni 2017, 18:07
Ei ole küll ise näinud aga kuulnud olen, et tuleb minna suurlinna ja rahvarikkas kohas ennast loopima hakkama. Oled kohe 5 minutiga haiglas ja sinu haiguslugu vaadatakse kohe üle. Kui asi on ikka sellise opiga et elada ei kannata siis tehakse kiiresti ära, ilma et pead aastaid ootama. See lehmalugu on aga igas riigis erinev, sest meil öeldakse ka, et koer on inimese parem sõber, ei ole juttugi naisest või elukaaslasest.
Mees28. juuni 2017, 16:44
Lehm on ju nii armas suurte silmadega loom !?
?!28. juuni 2017, 16:41
Kahetsusväärne lugu muidugi. Kuid kuidas on meil? Kui ma mõningaid paralleele leidsin, siis sattus kommentaar kohe modereerimisele. Ju on selline jutt siis kahtlase maiguline.
?!28. juuni 2017, 16:38
Lehmad on seal tähtsamad kui naised? Kuid kas meil on teisiti või? Juhtub näiteks mõni haige kass või koer meedia fookusesse sattuma, siis on kohe sponsorid ning annetajad jaol. rahad pannakse kokku ning vajalikud operatsioonid ning raviprotseduurid tehakse üks kaks kolm ära.
Aga inimesed? Praegusest tööjõureformist ma parem ei räägigi, kus nii mõnigi käe või jala kaotanu ootamatult 100" töövõimeliseks tunnistatakse ning invapensionist ilma jäetakse.
Ma ise näiteks kannatan ühe tülika ning ebamugava füüsilise puude all. Käisin ka Tallinnas spetsialiste man, Kus mind uuriti ning puuriti jalõpuks pandi plaanilise operatsiooni järjekorda. Kuid hoiatati, et järjekord liigub aeglaselt, kuna haigekassa poolt on selliste operatsioonide finantseerimine, seega ka nende arv piiratud. Seega, arvesta mitu aastat. Noh ootasin ning ootasin. Aastaid. Lootsin, et olen juba üsna eesotsas. Aga tutkit. Kuid kui uurima asja põhjalikumalt uurima hakkain, sain vastuseks, et mind on järjeekorrast üldse välja arvatud. (ilmselt seetõttu, et elan senini edasi, või on kokkuhoid rangemaks muutunud. Kuigi tervemaks pole ma grammi võrragi muutunud), kas tõesti on oodatud aastad tühja läinud,lootused alusetud? Teajad inimesed on mulle selgitanud, et erameditsiinis, kui ma ise maksaksin, saaks sellise opi ruttu ära tehtud. Et heal juhul piisaks ehk neljast tonnistki. Aga kust peaks 100% töövõimetu invapensionär sellist raha välja võtma?
Olnuks ma kannatav kass või koer, oleks asi lihtsam. Üleskutse meedias ja papp muudkui pudeneks. Sest loomade pealt head sponsorid ning annetaja meil ju ei koonerda.