Kommentaar

Inga Raitar | Saurused tõusevad broilerite vastu (5)

LISA KOMMENTAAR

25. juuli 2017, 00:09
Saurus - ürgaegne sisalikulaadne roomaja. Niisiis peaks need "saurused" meie õuele õnne tooma või? Hahahahahaha.
cvx24. juuli 2017, 13:04
"Kumb on süüdi, kui maksumaksja rahaga on halvasti ümber käidud, kas ettevõtja, kes sellest kasu saab või valitsus, kes sellise olukorra tekitab?* Maksumaksja rahaga ümberkäimise eest vastutavad eranditult poliitikud, nende asi on enne raha eraldamist kontrollida, kellele, mis tingimustel ja kui suure kasumi osaga raha eraldatakse. Ettevõtja peab suutma ellu jääma ka ilma riigi rahata, kui seda suutlkust ei ole ei ole tegu tõsiseltvõetava ettevõtjaga, selliseid võimu juurde lasta ei tohi.
23. juuli 2017, 19:51
- “Kas seda kõike on veel võimalik kuidagi peatada?”
- Ei ole võimalik. Võimalikult väikesed maksud tähendaks eesti praegustes oludes, et broilerid-ametnikud tõmbavad ennast ise koomale. kas keegi usub sellise protsessi käivitumisse? :DD järelikult kukub eesti ühiskond millalgi tulevikus pauguga kokku.
unista aga24. juuli 2017, 12:16
või ise ennast tõmbavad koomale. Ei tõmba nad midagi koomale. Laiavad ikka edasi. Ainult meditsiin ja haridus läheb rahvale tasuliseks. See riigipoolne osa makstakse siis omale palkadeks.
inimene26. juuli 2017, 10:18
See suure pauguga kokku kukkumine tuleb juba 3-4 aasta pärast.Ainult et seda ei saa ära hoida laulmise ja tantsimisega ja kirjatükkidega vaid tuleb füüsiliset ja jõuliselt vahele segada.