Maailm

Terror Barcelonas: kaubikurünnakus vähemalt 13 surnut ja 64 vigastatut (6)

LISA KOMMENTAAR

OB18. august 2017, 10:56
seekord tulid terroristid vastu kohalike soovidele vähendada turistide arvu tänavatel. Lühiajalises plaanis turiste ilmselgelt sinna ei tule.
See18. august 2017, 07:23
on kõik normaalne, need on euroopalikud väärtused ja sellega tuleks hakata harjuma juba. Me ju ise tahtsime sinna liitu, ise tahame neid häid inimesi siia elama, miks siis nüüd halada.
Eh18. august 2017, 00:43
Ohvreid 3, rootsi uudised ei tagane.
18. august 2017, 00:23
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Tõnule18. august 2017, 02:42
Üks räägib islamiterroristidest. Teised jälle vene ohust. Olgem realistid - oht on tulemas nii siit kuika sealt. Ei saa kummalegi selga pöörata ega silmi sulgeda. Kusagil Hispaanias pn islamiterrorism käegakatsutav, Vene oht aga üpriski kauge. Aga Virumaal, nn, "Kirde Eestis" on Vene oht seevastu märksa reaalsem. Seda enam, et see juba kubiseb oma aega ootavatest "viienda kolonni " tegelastest.,
to tuntud18. august 2017, 10:16
Kohe mõnele mitte ei meeldi, et Kremli agressiivset poliitikat mainitakse. Eks Putin ju ise ütles, et NSVL lagunemine oli tema arvates XX saj suurim geopoliiiline viga. Ja ta püüab teha "vigadeparandust". 2008 Gruusias. 2014 Krimmis ning Donetskis. Kuni seniajani. Ja sina oled kindel et ta seda Ia-Virumaal, veel parem kogu Eestis nIng Baltikumis samuti ei plaani? Absurdne ja põhjendamatu enesekindlus! Õigemini põhjendatav raudkindla ideoloogilise veendumusega. Mida,mine tea, on ehk vahestkoguni kolonniülema preemiaga veelgi tugevdatud.
??? 18. august 2017, 00:23
Jälle üks Allahu akbar! Millal oma tunnistataks ilmselget fakti, et see pole üksikjuhus vaid süstmaatiline sõda! Mida peetakse al.atu.te terr.riak,tidega. Ja kui on sõda, siis tuleb ka käituda, nagu sõjas vajalik. Mitte tolerantlikult ei tea mida ko.kutada.
Sõjas on üks vana reegel, et kõigepealt tuleb oma territooriumil asuvad vaenlase meessoost ja sõjamehe-ealised meeskodanikud interneerida. Valve alla võtta ning inte,rneeri,mislaagritesse sulgeda. Aga kaasajal on sõda juba varjundeid muutnud ning võitlejaid on ka juba naissoost - pommivöösid. Seega tuleks interneeritute jaojs eraldad ning tarastada märkimisväärselt suured maa-alad. Ja tagada nende valve,