2018 World Cup Qualifications - Europe - Greece vs Estonia Soccer Football - 2018 World Cup Qualifications - Europe - Greece vs Estonia - Piraeus, Greece - August 31, 2017 Estonia coach Martin Reim REUTERS/Costas BaltasFoto: COSTAS BALTAS
Spordivaria
1. september 2017, 00:33

NII SEE JUHTUS | Sport 31.08: Kanepi murdis US Openil kolmandasse ringi, jalgpallikoondis viigistas Kreekaga (1)

Augustikuu viimane päev oli spordirindel erakordselt tihe: jätkusid jalgpalli MM-valikmängud (Eesti tegi 0:0 viigi Kreekaga), algas korvpalli EM (Leedu kaotas Gruusiale, Soome võitis Prantsusmaad) ja Kaia Kanepi jõudis US Openil kolmandasse ringi. Kuidas see kõik toimus? Loe ja saad teada!
00:32
JALGPALL

00:29
JALGPALL

23:36
JALGPALL

Mäng läbi! Jääbki 0:0. Eestile võõrsilt igati väärtuslik viigipunkt.

23:22
JALGPALL

80 minutit mängitud, seis 0:0. Mäng on üllatavalt lahtine. Kreeka annab eestlastele päris palju aega palliga mängita ja meie rünnaku ülesehitus on korralik. Samas on näha, et liigseid jõude vastaste väljakupoole ei saadeta ning Anierile liigub rünnakule appi ainult paar meest.

23:10
JALGPALL

67. minutil teenib kollase kaardi Ragnar Klavan. See tähendab, et pühapäevane mäng Küprose vastu jääb kaptenil vahele. Õnneks on nädala lõpus taas rivis Karol Mets.

23:02
JALGPALL

60 minutit mängitud, seis endiselt 0:0. Sarnane lugu nagu avapoolajal. Eesti on kaitsefaasis kompaktne ja korralik, ründefaasis pigem hambutu. Saab olema huvitav näha, et milliste vahetustega Reim mängu värskust kavatseb tuua.

Martin Reim. (COSTAS BALTAS)
22:51
JALGPALL

Läks, teine poolaeg! Ühtegi vahetust pole meeskonnad teinud.

22:31
JALGPALL

Poolaeg 0:0! Ainus rõõmustav asi on seis. Kreeka on selgelt üle ja nende rünnakud läksid aja möödudes üha teravamaks. Kui Eesti ei suuda vastaste ääreründajate tegevust kontrollida, siis on eksimus lihtne tulema. Samas võib eeldada, et asjad lähevad Reimi mänguplaani kohaselt ning poolajapausil tal väga palju kurje sõnu pole meestele öelda.

22:15
JALGPALL

Pool tundi mängitud. Kreeka lülitas 22. minuti paiku sisse teise käigu, kui Eesti värava alla saadeti järjepanu hulk ohtlikke tsenderdusi. Seni meie kaitse veel peab, kuid kreeklaste ääremängijad on teravad ja tekitavad Tenistele ja Kallastele palju peavalu. Eesti parimateks momentideks on jäänud Teniste pikad audid ja nurgalöögid. Seni on audid isegi ohtlikumad olnud. 28. minutil hiilgas Aksalu, kui tõrjus Manolase lähilöögi. Minut hiljem lendas napilt mööda Donise kauglöök.

22:00
JALGPALL

Veerand tundi mängitud. Kreeka on oodatult ohtlikum ja neljandal minutil pidi Aksalu ka üsna keerulise tõrjega maha saama. Üldiselt pole mängupilt meie poolt vaadates üldse hull. Kreeka annab Eestile ruumi palli hoida, kuid seni pole ründefaasis midagi eriti ohtlikku korda saadetud.Ka kohalikud fännid on kuidagi ebalevad ja suure osa ajast on staadionil üsna vaikne.

21:44
JALGPALL

Läks! Lillekülas õnnestus Kreekal ülikiirelt juhtima minna. Loodame, et täna on eestlased matšiks paremini valmis! Pöidlad pihku!

21:21
JALGPALL

Eesti fännid on turvaliselt väljaku nurka paigutatud ja nende vaatevälja varjab hiigelsuur võrk, et jumala eest keegi midagi väljakule ei loobiks. Muusika taustal kuuleb õrnalt ka hüüdeid „Heia Eesti!“
Soojendust tegevale koondisel antakse igal juhul teada, et Sinisärgid on ka tribüünidel kohal!

21:08
JALGPALL
Eesti jalgpallikoondise mängueelne soojendus. (Kaarel Täll)
21:00
Kaia Kanepi. (Richard HEATHCOTE)
20:54
JALGPALL
20:16
JALGPALL
Staadion vähem kui kaks tundi enne Kreeka ja Eesti MM-valikmatši algust. (Kaarel Täll)
19:31
TENNIS

Ja olemas!!! 6:2 ja võit käes.

19:30
TENNIS

Ei, veel mitte. Wickmayer mängib Kanepi kindlalt üle. Taas 40:40.

19:29
TENNIS

Matšpall Kanepil!

19:28
TENNIS

Huhh, Kanepi päästab selle. 40:40.

Loe rohkem