Kommentaar

Taavi Libe | Selgeltnägijad kui vaba ühiskonna lakmuspaberid (20)

LISA KOMMENTAAR

gj20. november 2017, 22:52
"Jäi kõlama mõte, et vägevate vidinate asemel aitab meiesugusel maailma mõistes hallil äärealal terroriakte vältida pigem kõigi ühiskonnarühmadega arvestamine. .... Kellegi põranda alla surumine saab lõppeda ainult sellega, et luuk plahvatab suure pauguga lahti."
Miks küll need luukide pauguga lahti kargamised on tolerantsikantsides? Kuidagi imelikult toimub see erinevustest aru saamine. Kui saadakse aru, et on erinevused, siis peaks ka aru saama, et et leidub neid kes neist erinevustest erinevalt aru saavad. Aga see viimane ei kipu päehe mahtuma, sest erinevuste rõhutajad arvavad, et kõik on euroopalikult erinevad, kuid mujalt tulnud on erinevad asiaatlikult ja aafrikalikult ja araabialikult jne. ja sealsed "erinevused" võivad väga "meenutada" meile kriminaalset erinevust. Lõpetaks selle erinevustega jauramise. Loomulikult on kõik vähe erinevad, aga paragrahv ei peaks olema erinev sõltuvalt sellest, kas ollakse pruun või valge, ületatakse piiri pruuni või valgena, jne.
leo20. november 2017, 18:11
Ühest küljest tuleks Taavi Libedat kiita, sest isegi tema on aru saanud, et loodusseaduste kohaselt eksisteerivad paratamatult erinevad tasemed ja nähtused. Nii et selgeltnägijate ja nõidade kõrval on muuhulgas kindlasti olemas ka neonatsid, vana - uus kommunistid, terroristid, NO99 teatri kuljturnikud jne. Ainult et kas ikka maksab ülalmainitud tegelasi mahitada
allar_20. november 2017, 09:16
Harry Potteri tulek näitab, kuhu suund on - asjade teadusliku seletamise asemel kasutatakse üha enam müstilist seletust. Seda võib nimetada ka intuitiivseks reolutsiooniks, senise teadusliku asemel. Kuna teaduslikkus on kõiki ära tüüdanud. Hukkamõist algas teaduslikust kommunismist. Ka teaduslik kapitalism on sisuliselt unustatud. Selle asemel on astunud müstiline libateadus nimega "economics".
20. november 2017, 10:39
teaduslikkus on samasugune müüt nagu selgeltnägemine, eriti praegusel ajal, kui igasugu ideoloogilist soga teaduse pähe esitatakse ja sellele teadlased alla kirjutavad.
Juulius20. november 2017, 07:02
Olen tähele pannud, et artiklid, milles on juttu ûkskőik millest, jôuavad ikka kuidagi EKRE juurde. Sûûdistamiseni, muide. Ilmselt see annab artiklile vői mistahes ûllitisele automaatselt rohelise tee ja plusspunktid toimetaja käest.
Väga huvitav19. november 2017, 23:32
Et jälle EKRE juurde jõuti. Mõni mees lihtsalt ei saa muidu. Hakkab pihta ilmast või seenesaagist, aga lõpuks räägib ikka EKREst.
Enda poolt ütleksin, et kui ei näe ega tunne, pole siiski mõtet lahmida vaid suhtuda asjasse erapooletult. Ja tutvuda rahulikult nii paljude faktidega, kui võimalik .Siin on selgelt näha, et keegi on tugevate eelarvamuste küüsis ja kui võim oleks tema käes, tuleriidad juba lõõmaksid.
20. november 2017, 10:42
EKRE sai tasuta reklaami, ka negatiivne reklaam on reklaam.
V19. november 2017, 22:18
Libe lugu kuidagi. Millegile vastust saada on vaja teadmisi. Teadmised annavad võime ajupoolkeradel ühineda ja on võime saada teamisi väljaspoolt. Mida ise aru ei saa, ei tasu teha endast teadjameheks. Kes teab tõde millestki, see on juba oma vibratsioonitaset tõstnut (või arengurasejne) ja tulevad uued teadmised ja kaob tahe teiste asju alahinnata. Kes tahab teisi aidata ja hindab teiste teadmisi,see ei hävita neid.
haruldane19. november 2017, 21:24
Uuh, huvitav. Üle pika aja üks huvitav artikkel. Tänud! :)
mats maalt19. november 2017, 20:45
Kas selle kirjatüki ainus mõte oligi selles,et elagu globalism ja tolerastia! Peaasi,et EKRE võimule ei saaks! Sõna- ja arvamusvabadus isand Libe meelest viimastele ei kehti.
20. november 2017, 10:54
Mingit sõnavabadust ei ole juba ammu, see mis on on ainult lihtsameelsete illusioon sõnavabadusest.
vkr19. november 2017, 20:05
Vabandage väga, aga ma ei usu ühtegi neist!!!
20. november 2017, 10:54
19. november 2017, 19:37
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Tead ehk mõnda... 19. november 2017, 19:52
Mis on selgelt näha? See mida stsenaarium ette näeb, ei ole isegi selge, rääkimata sellest mida need poolearulised klounid üldse näha saaksid...
20. november 2017, 00:11
stsenaarium kirjutatakse ringi kui vaja
Ah soo19. november 2017, 19:36
Selgeltnägijad on olemas ja nende seas on erakordselt võimsaid ja andekaid. sageli ei suuda õigusmõitjad leida kurjategijaid ja sageli pannakse otsus, et tegemist on enesetapuga, aga parimad selgeltnägijad leiavad üles mõrtsukad.
Tead ehk mõnda... 19. november 2017, 19:49
Tead mõnda juhust, kus selgeltnägija on teinud midagi paremini kui õiguskaitsjad? No siis oleks tegemist küll ainulaadse ja esmakordse juhtumiga...
20. november 2017, 10:59
Õigusemõistjad töötavad piiratud reeglite süsteemis, kus ei otsitagi tegelikke põhjusi. Kasvõi see vanade surnuks näljutamine ja janusse jätmine, lihtsalt ei taheta diagnoosida õigesti surma põhjuseid vanadel ja silmad kinni pigistada reaalsete sarimõrvade ees. Analoogseid näiteid võib hulgi tuua, kus õiguskaitse on totaalselt läbi põrunud.
Eino Taruk19. november 2017, 19:23
Kui uskujate hulk ületab teatud kriitilise massi, siis hakkavad kannatama mitteuskujad. E>sialgu kaudse surve läbi, hiljem juba otseselt "alternatiivse" maailmavaate tungimisel kooliõpikutesse või, mis palju hullem, meditsiini...
20. november 2017, 11:03
Vajadus usu järele on osale inimestest lihtsalt vajadus ja ainult nii seda saabki võtta, neid pjedestaalile seada on sama palju kuritegu mitteuskujate vastu. Puhas psühholoogia.