Tartu Ülikooli hooaeg on kulgenud suhteliselt raskelt. Kas Balti liigas suudetakse korralik tulemus teha?Foto: Alar Truu
Spordivaria
6. veebruar 2017, 23:00

NII SEE JUHTUS | Sport 6.02: TÜ kindel võit ja vägev Super Bowl

Esmaspäevane spordipäev vajas nädala algusele vastavalt veidi käima tõmbamise aega. Tihe nädalvahetuse kava oi seljataga, kuid see ei tähenda, et intriigi ja põnevust ka täna polnud. Suurt rõõmu tundsid kahtlemata kõik korvpallisõbrad, sest täna sai alguse Balti liiga play-off, kus meie meeskondadest oli esimenena rivis Tartu Ülikool. Avaringi vastaseks Atõrau Barsõ. Kõik tähtsamad spordihetked tõi teini Õhtulehe otseblogi. Nagu alati!
22:56
HEAD ÖÖD!

Sellega tõmbame tänasele spordipäevale ka joone alla. Magusat und ning olgu Une Mati teile armuline!

See laps jääb kohe magame. Lähme meie ka! (KHALIL MAZRAAWI)
22:51
AUTORALLI
Ott Tänak. (JANEK SKARZYNSKI)
22:30
KOHTING
Eugenie Bouchard. (PETER PARKS)
22:05
KORVPALL

Tartu tänase vastase Atõrau Barsõ peatreeneri Boyan Salatyci kommentaar kohtumisest: "Peamise vahe tegi täna sisse see, et vastased on märksa kogenum meeskond, eelmisel aastal ju ka liiga finalistid.

Meil on 3-4 mängijat, kes üldse seda taset teavad, ülejäänud kas nooremad mehed või välismaalased, niiet esimestel minutitel oli neil väljakul suur segadus, mille Tartu hästi ära kasutas. Üritame tänasest õppida ning homme oma mängu paremini kätte saada."

21:30
KORVPALL

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond alistas Balti liiga play-off'i avamängus 83:49 Kasahstani tiimi Atõrau Barsõ. Võitjate korvialuse jõu Janar Taltsi sõnul üritab Tartu tänavu Balti liigas finaali jõuda. Vaata Õhtulehe videointervjuud Taltsiga SIIT.

Palliga on Janar Talts. (Aldo Luud)
20:56
MURDMAASUUSATAMINE
Petter Northug. (SOREN ANDERSSON/TT)
20:33
KORVPALL
Tartu Dominykas Milka on just palli korvi surunud. (Aldo Luud)
20:11
VORMEL 1
Viimati sõitis BMW F1-sarjas 2009. aastal. Siis olid meeskonna pilootideks Robert Kubica (vasakul) ja Nick Heidfeld. (TIM CHONG)
19:44
KORVPALL

Avapoolaja võitis Tartu 45:23 ning esimese 20 minuti jooksul nägime ka kahte alley-oop pealtpanekut, mis olid pea identsed: Mandell Thomas söötis, Janari Jõesaar lõpetas. 

Tartu resultatiivseimana on Dominykas Milka visanud kümme punkti, Jõesaarelt üheksa ja Tanel Sokult seitse silma.

Palliga on Janari Jõesaar. (Mihkel Maripuu)
19:15
KORVPALL

Tartu eduseis kasvas 17:0 peale ning just siis sai oma esimese korvi kirja ka Barsõ. Ent olgem ausad: klassivahe kahe meeskonna vahel on nii meeletu, et Tartu võidab kohtumise usutavasti suure vahega.

19:10
KORVPALL

Tartu on alustanud maruliselt: esimese veerandaja keskpaigaks juhitakse tervelt 11:0 ning Barsõ pole veel ühtegi korralikku rünnakut teinud.

18:58
KORVPALL

Tartu Ülikooli algkoosseis Atõrau Barsõ vastu: Tanel Sokk, Mandell Thomas, Gert Dorbek, Janar Talts ja Dominykas Milka. Mäng algab kell 19.

Tanel Sokk. (TAIRO LUTTER)
18:32
JALGPALL
Mattias Käit. (TAIRO LUTTER)
17:57
RÄGBI

Kohutav uudis rägbisõpradele.

17:55
JALGPALL
Pilt on illustratiivne. (GEOFFROY VAN DER HASSELT)
17:35
VORMEL 1
Robert Kubica. (JANEK SKARZYNSKI)
16:41
JALGRATTASPORT

Eile Itaalias toimunud kõrgetasemelise ühepäevasõidu G.P. Costa degli Etruschi (1.1) võitis Diego Ulissi (UAE Abu Dhabi). Hooaja avastardi teinud Martin Laas (Delko Marseille Provence KTM) sai 105. koha, vahendas rattauudised.ee.

Ulissi edestas 190,6 kilomeetri pikkuse sõidu finishis järgmist gruppi 14 sekundiga. Teise koha sai Mauel Belletti (Wilier Triestina) ja kolmas oli Francesco Gavazzi (Androni Giocattoli).

Laas lõpetas sõidu suures grupis, mis kaotas võitjale 17 sekundit.

Martin Laas. (KALEV SAAR)
16:37
JALGRATTASPORT

Rein Taaramäe pärast hooaja avavõistluse Etoile de Besseges'i viiendat etappi:

16:34
KORVPALL

Naiste Eesti-Läti Ühisliigas oli taas võidukas FCR Media/Rapla KK naiskond, kes alistas koduareenil Riia TTT Juuniorid 82:63. Ühtlasi on Rapla klubi alumises vahegrupis (5.-11. kohad) selge liider.

16:11
JALGPALL
Joel Matip. (FRANCOIS XAVIER MARIT)
Loe rohkem