Foto: Keskerakond
Eesti uudised
29. mai 2017, 14:00

Keskerakond lubab pensionäridele sajaeurost toetust (74)

Keskerakond jahmatas täna Tallinna valimisprogrammiga, mis koosneb 181 punktist. Suuremad eesmärgid ja projektid on ära jagatud ka linnaositi. Näiteks lubatakse pensionäride toetust tõsta 100 eurole.

Linnapeakandidaat Taavi Aas tõi oluliste punktidena programmis välja eakate sünnipäevatoetuse tõstmise 100 eurole, ravijärjekordade vähendamise ja Tallinna haigla ehitamise. Samuti tagatakse igale lapsele tasuta huviring, eesti-, vene- ja ingliskeelne teenindus linna asutustes ning parem eestikeele õpe venekeelsetes lasteaedades.

“Meie programmis ei ole ühtegi punkti, mida ei saa päriselt ellu viia järgmise nelja aasta jooksul. Meie programmis ei ole lubadusi, vaid see on kindel tööplaan ja me oleme sajaprotsendiliselt valmis selle ellu viimiseks kohe kui saame selleks tallinlastelt mandaadi,” kinnitab erakonna linnapeakandidaat Taavi Aas.

Aas rõhutab, et Keskerakond lubab jätkata koolide ja lasteaedade renoveerimist, kuni kõik koolid ja lasteaiad on saanud kaasaegsed majad.

„Koostöös riigiga teeme korda linnahalli, ehitame valmis Reidi tee, rajame põhjamaade pealinnadega võrdväärse jalgrattateede võrgustiku, ehitame parkimismaju ja palju muud,“ lisab ta.

Samuti lubab Keskerakond kahekordistada heakorraks ette nähtud vahendid ning üle linna võetakse parkidesse tööle pargivahid. Keskerakonna programmis on põhjalikult kaardistatud ka suuremad projektid erinevates linnaosades.

Keskerakonna programmi pealinnas on kinnitanud Keskerakonna Tallinna piirkondade nõukogu. Terviktekst on kättesaadav Keskerakonna kodulehel.