Nikolai Novosjolov nägi kaotust 17aastasele Ungari tulevikutähele küll tumedates toonidesFoto: AUGUSTO BIZZI / FIE
Spordivaria
27. jaanuar 2017, 22:49

NII SEE JUHTUS | Sport 27.01: Sildaru valmistub X-mängudeks, Novosjolov MK-etapil kuues, Austraalia lahtised jõudsid minevikku tagasi (2)

Korvpall, tennis, talisport - need on vaid mõned märksõnad, millest reedesel spordipäeval juttu tuleb. Põnevad hetked, intriigid, metsikud võitlused ja teotahtest pakatavad sportlased on need, kes pakuvad inimestele tõeliseid elamusi. Tähtsaimate momentide ja kõige ülevamate emotsioonidega kursis olemiseks on parim koht Õhtulehe otseblogi. Püsige lainel!
22:47
X - MÄNGUD

Spordipäeva lõpetuseks loeme, kuidas läheb Kelly Sildarul Aspenis! 

22:36
VEHKLEMINE
21:44
KORVPALL

Mängijate nappuse tõttu korvpalli Balti liigas lätlastele loobumisvõidu andnud ja turniirilt diskvalifitseeritud Rakvere Tarvas/Palmse Metall sai tänaseks koduseks Eesti meistrivõistluste mänguks kokku 11 meest, kellega alistati G4S Noortekoondis 83:65.

21:39
ILUUISUTAMINE

21:35
UISUTAMINE
20:55
JALGPALL
Arsene Wenger  (IAN KINGTON)
20:15
JALGPALL

Uued pallurid Klavanile seltsiks juures!


20:03
JALGPALL

Jalgpallur Ken Kallaste koduklubi Kielce Korona pidas Küprosel treeninglaagris esimese kontrollkohtumise, kui kaotas tugevale Rumeenia klubile CFR Cluj 0:1, vahendab Soccernet.

20:00
MÄESUUSATAMINE
Moine viiakse kopteriga minema  (ANGELIKA WARMUTH)
19:05
MÄESUUSATAMINE
Lindsey Vonn (ROBERT JAEGER)
18:41
VEHKLEMINE


18:38
JÄÄPURUSTAMINE
18:32
X-MÄNGUD
 Kaya Turski  (MIKE BLAKE)
18:30
KAHEVÕISTLUS

PÄEVAD POLE VENNAD! Kristjan Ilves sai kahevõistluse MK-etapil Seefeldis 33. koha. Hüpete järel oli eestlane 18. kohal.

17:50
VEHKLEMINE

Nikolai Novosjolov Mk-etapi veerandfinaalis!

17:42
KORVPALL

Ou, kuule, võin küsida?😀

A photo posted by Rain Veideman (@veic) on

17:41
TENNIS
17:38
VEHKLEMINE

Nii napp, kuid Sten Priinits jäi lisaajal alla järgmisele jaapanlasele, Koki Kanole 10:11 ning veerandfinaali ei pääsenud.

17:08
TALIUJUMINE

Eesti sai IWSA taliujumise maailmameistrivõistluste korraldusõiguse. Võistlused toimuvad 2018. aasta varakevadel Tallinnas.

5.-10. märts 2018 toimuvad Eestis esmakordselt taliujumise maailmameistrivõistlused, kuhu oodatakse üle 1500 võistleja rohkem kui 30-st riigist. Võistluskeskuseks on määratud Tallinn ja võistluspaigaks Admiraliteedi bassein.

„Kui me 2009. aastal sõpradega mõtlesime, et võiks taliujumist proovida, ei oleks me ealeski ette kujutanud, et korraldame 9 aastat hiljem maailmameistrivõistlused,“ ütles võistluste peakorraldaja Hannes Viherpuu. „Nüüd tundsime, et julgeme selle vastutuse võtta. Meie eesmärgiks on Eestis korraldada kõigi aegade rahvarohkem taliujumise MM.“

„Võistlused usaldati Eestile, kuna oleme aastaid Pirita Open võistlust korraldades näidanud head taset. Samuti mängis määravat rolli Eesti logistiline asukoht, mis on võistlusteks soodne,“ lisas Viherpuu.

Taliujumise maailmameistrivõistluste  viie päevane programm sisaldab sporti, kultuuri ja meelelahutust. Seda kõike aitab korraldada ligi 100-liikmeline meeskond, kellest enamuse moodustavad vabatahtlikud.

Taliujumise MM toimub iga kahe aasta tagant. Möödunud aastal toimusid võistlused Venemaal Tjumenis.

Võistlusi korraldab Tallinna Taliujumiskeskus MTÜ, kes on aastaid korraldanud eeskujulikult harrastajatele mõeldud võistlust Pirita Open, mille käigus selgitatakse välja Eesti meistrid. Pirita Open toimub tänavu 3.-4. märtsil ja on taliujumise maailmakarika finaaletapp.

Taliujumise MMi korraldamist toetab EAS.

16:59
X-MÄNGUD

X-mängudel möllavad praegu lumelaudurid ning nagu näha, on siingi tegijateks noored!


Loe rohkem