Anett KontaveitFoto: AFP / Scanpix
Spordivaria
27. märts 2017, 21:53

NII SEE JUHTUS | Sport 27.03: Kontaveit kaotas Halepile, Clattenburg andis Õhtulehele eksklusiiv-intervjuu, Eesti ja Horvaatia vutimehed jagasid muljeid

Eestis oli uus nädal juba alanud, kui Suure Lombi taga näitas kell veel pühapäeva õhtut. Võistlustules olid nii Maik-Kalev Kotsar kui ka Anett Kontaveit - üks võitis, teine kaotas. Toome lugejani nende mängude järelkajad ning mõistagi ka kõik uue, mida juba tänane päev pakub!
21:50
SPORDISÕBER

Aga selle vahva intervjuuga ongi paslik tänasele spordipäevale joon alla tõmmata. Hüva õhtut!

21:45
JALGPALL

Kell 19 annab Lilleküla staadionil Eesti – Horvaatia jalgpallimängu avavile maailma tuntumaid kohtunikke Mark Clattenburg. Mullu Meistrite liiga ja EMi finaalmatše vilistanud mees kinnitas Õhtulehele antud eksklusiiv-intervjuus, et läheb täna platsile sama eesmärgiga, mis alati – teha perfektne partii!

Ott Järvela (vasakul) usutlemas Mark Clattenburgi. (Alar Truu)

 

21:17
DOPING

Rahvusvaheline spordikohus (CAS) otsustas Zagrebi Dinamo poolkaitsja Arijan Ademi (26) dopingukaristust nelja aasta pealt kahele vähendada.


Ademi andis positiivse proovi 2015. aasta septembris pärast Meistrite liigas saavutatud 2:1 võitu Arsenali üle. Tema organismist leiti anaboolset steroidi stanosolooli, mistõttu määras UEFA talle kaks kuud hiljem nelja-aastase mängukeelu.

Arijan Ademi (vasakul) (Matthew Childs)
19:41
JALGPALL

Eesti jalgpallikoondis võõrustab homme kell 19 Lillekülas maavõistlusmängus Horvaatiat. Vastaste peatreener Ante Cacic möönas, et tulemusest olulisem on katsetada neid mehi, kes valikmängudes üleliia platsile ei pääse.

"Tulemus pole küll maavõistlustes põhiline, kuid hea resultaat on siiski oluline. Soovin homme katsetada nii palju mehi kui võimalik. Eriti neid, kes ei saa valikmängudes platsile," sõnas Cacic Eesti ajakirjanikele.

(Reuters Staff)
19:40
JALGPALL

Eesti jalgpallikoondis võõrustab homme kell 19 Lillekülas maavõistlusmängus Horvaatiat. Külaliste kapten Ivan Perišic mängis Eesti vastu ka viis aastat tagasi (3:1 võit), kuid ei tea, kui palju meie meeskond on vahepeal muutunud.

"Vaatame õhtul videoid ja näeme. Praegu ei tea eriti midagi. Tean vaid üht kutti nimega Klavan, kes mängib Liverpoolis. Teistega tutvume õhtul videote abil," lausus Perišic Eesti ajakirjanikele.

(KENZO TRIBOUILLARD)
18:10
JALGPALL
 
17:00
KERGEJÕUSTIK
Anna Maria Orel. (Tiina Kõrtsini)
15:05
MALE
14:33
KORVPALL
13:54
KORVPALL
13:47
JALGPALL

Seda pole jalgpalliajaloos veel nähtud! Neli ründajat väravavahi vastu ja mis välja tuli... Vaata videost!

13:19
Ville Arike
13:18
KORVPALL
13:11
JALGPALL
Ekskoondislane Dmitri Tarassov on sattunud skandaalil keskmesse. (Reuters / Scanpix)
12:39
JALGPALL

Aasta Fair Play auhinna omanik leitud? Mängija palus tühistada oma tiimi kasuks määratud penalti - vaata videot!

11:23
KORVPALL
Lõuna-Carolina meeskonna peatreener Frank Martin. (AFP / Scanpix)
11:00
NUNNUMEETER PÕHJAS
10:14
KORVPALL
(AFP / Scanpix)
09:30
TENNIS
(Reuters / Scanpix)
09:15
VIGURSUUSATAMINE

Meenuta 7 tähtsat medalit, mis Kelly Sildaru vähem kui 1,5 aastaga võitnud! GALERII!

Loe rohkem